Sosiale Medier

  • Facebook
  • Instagram

Hvorfor bruke sosiale medier som del av din markedsføring?

Folk har mer tillit til innhold som deles av venner enn av ukjente. Derfor er sosiale medier en ypperlig plass for å oppnå organisk spredning av ditt innhold. Desto flere delinger, kommentarer og likes du får, desto større eksponering får du.

Engasjer målgruppen din gjennom sosiale medier!

En post på Facebook, Instagram eller LinkedIn kan ha til hensikt å informere, promotere, lære bort noe eller selge noe. Gjennom sosiale medier får du en unik mulighet til å kommunisere med din målgruppe og skape engasjement hos dine lesere. Det er likevel viktig å ha en god plan for hva man har tenkt til å dele og hva man vil oppnå med innholdet. Alle sosiale medier har sin måte å engasjere lesere på. For å lykkes må man derfor tilpasse kommunikasjonen til hver av de ulike kanalene.

Annonsering i sosiale medier?

Finn ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å annonsere i de ulike mediene. 

 

 

 

Hva kan DC Marketing bidra med?

Vi hjelper deg å sette opp en publiseringsplan som er ordens og kvalitetssikret, samt at frister overholdes. Vi administrerer og publiserer innhold i dine sosiale kanaler, samt måler og optimaliserer underveis. Vi bidrar også med innholdsproduksjon. Fyll ut skjemaet, og ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss

© 2019 DC MARKETING AS

Vi vil gjerne høre fra deg!

  • Facebook