© 2019 DC MARKETING AS

Facebook Ads

Facebook er en god markedsplass for bedrifter. Perfekt for å bygge engasjement hos kunder og få tilbakemeldinger. Det lønner seg å være orientert her.

Nå som flere bedrifter har fått opp øynene for Facebook, og algoritmen blitt mer uforutsigbar, er det vanskeligere  å dukke opp i feeden til kunder. Derfor bruker mange Facebook annonsering, også kalt betalt annonsering. Facebook Annonsering er en av de mest kostnadseffektive måtene å reklamere på i dag! 

Det er mulig å få til konverteringer og salg på Facebook, men i mange tilfeller må publikummet det annonseres mot først gjøres bevisst på bedriftens merkenavn og tjenester for å komme i kjøpe modus. Dette står i motsetning til Google der brukerne allerede er ute etter produkter eller tjenester i utgangspunktet. Facebook blir gjerne regnet som en av de viktigste plattformene som brukes til å bygge merkebevissthet, altså gjøre kunder bevisst på hva bedriften er og produktene den tilbyr. 

Facebook annonsering må gjøres strategisk for å oppnå gode resultater. Det er hard kamp om synligheten. Facebook Ads passer for alle bedrifter, og korrekt bruk gir resultater.

Ta kontakt nedenfor for å få hjelp med Facebook annonsering. 

Kontakt oss